Een graanzeef aan de muur

Begin dit jaar hebben we maanden in de zooi geleefd want we zaten middenin een verbouwing. Het was een hectische tijd waarvan ik dacht dat er nooit een einde aan zou komen. Maar eind mei was het eindelijk af en konden we genieten van onze nieuwe aanbouw en nieuwe keuken.

Stukje bij beetje zijn we het nu aan het inrichten. En soms loop je dan opeens tegen iets aan dat schreeuwt om een plekje in jouw huis. Zo overkwam mij deze week….

Ik reed langs een klein antiquariaat bij mij in de buurt: “Anno Toen” heet het. Ik was er nog nooit binnen geweest, maar ik gluur altijd even opzij als ik er langs rijdt. En opeens…

1

2De hele week heb ik er aan gedacht. En vandaag besloot ik gewoon naar die winkel toe te gaan… Ik móest hem hebben en begon al bang te worden dat iemand anders hem voor mijn neus had weggekaapt. Maar niets was minder waar. Dus binnen een paar minuten reed ik naar huis, met mijn nieuwe aanwinst – een graanzeef – in de kofferbak.

3

4

Ik heb er mooie en voor ons persoonlijk waardevolle spulletjes in gehangen.

5

En we zijn er superblij mee!

IMG_0462

One thought on “Een graanzeef aan de muur

  • 29 september 2017 at 23:13
    Permalink

    Wat heb je toch oog voor mooie dingen! Mooi❣

Comments are closed.